Προϊοντα & Υπηρεσιες

Προϊόντα

 

Κοπτικά εργαλεία εναλλασσόμενων πλακιδίων

Τα εργαλεία αυτά έχουν υψηλότερο κόστος κατασκευής, με πλεονέκτημα την εύκολη αλλαγή των πλακιδίων μετά τη χρήση. Στην περίπτωση αυτή, επιλέγουμε σε συνεννόηση με τον πελάτη τα πλακίδια που μπορεί να χρησιμοποιήσει και εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή της βάσης/στελέχους στην οποία θα τοποθετηθούν, ώστε να αποδώσει στο προϊόν την επιθυμητή τελική μορφή.

Κοπτικά εργαλεία με κολλητά πλακίδια

Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε κοπτικά εργαλεία με τη μορφή που ζητάτε. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε χρόνο κατεργασίας, χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό εργαλείο για την ιδιαίτερη μορφή που θέλετε να δώσετε στο προϊόν σας. Τα εργαλεία αυτά μετά τη χρήση μπορούν να τροχιστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν.

 

Υπηρεσίες

 

Εξαρτήματα ακριβείας

Η σύγχρονη τεχνολογία απαιτεί εφαρμογές υψηλής ακρίβειας. Με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή του εξαρτήματος που ζητάτε σε ποσότητες που ξεκινούν από ένα τεμάχιο, μέχρι και μαζική παραγωγή.

Διαμόρφωση

Διαμορφώνουμε για εσάς ήδη υπάρχοντα κοπτικά εργαλεία, σε νέα μορφή, ακόμα κι αν είναι ήδη χρησιμοποιημένα.

Επισκευή/Τρόχισμα

Όλα τα κοπτικά εργαλεία έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Εμείς αναλαμβάνουμε να τα τροχίσουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με την αγορά ενός καινούριου εργαλείου. Τροχίζουμε όλων των ειδών κοπτικά εργαλεία, είτε HSS είτε καρβιδίου.